mandag 21. juni 2010

Manic Monday

Idag er det mandag igjen, det spiller vell egentlig ingen rolle siden det er ferie!;) Idag har jeg bare stekt i solen og lakket negler, vanlige ferie-ting. Akkuratt nå drikker jeg iskald cola og dypper pringles i dipp, mens jeg hører på fantastisk sommer-musikk. Life couldn´t be better.

Her får dere i alle fall mandagens inspirasjon! Enjoy ferien!




4 kommentarer:

  1. Deilig med sommerferie da! Vi har sistes skoledag til onsdag, men har hatt fri siden 11. juni. Skal bare møte opp siste skoledag og ha litt avslutning og få karakterkortet (gruer meg til det! får vite eksamenskarakteren) :-)

    SvarSlett
  2. Ikke sant ferie er utrooolig deilig? Eksamen gikk sikkert kjempebra!:-)

    (såå glad for at du kommenterer! You made my day!:D )

    SvarSlett
  3. Haha, skal fortsette å kommentere jeg! Blir bare til at jeg glemmer det når jeg leser gjennom bloggene, men det er jo veldig koselig å kommentere når du svarer også :-D

    Eksamenskarakterene er forsinka, så har ikke fått de ennå. Må ringe til skolen etterpå for å få vite de.. Hadde fransk skriftlig, og jeg har hørt om noen som har fått 3 på eksamen når de har fått 6 i standpunkt av læreren, så håper virkelig ikke det samme skjer meg :-(

    SvarSlett
  4. vet akkuratt hvordan det der er... grue seg til å vite prøve karakterer, spessiellt når man hører om andre som får dårlig.. :)

    Halve franskklassen min hadde fått 2 på en avsluttende franskprøve, jeg var syk da vi skulle få den tilbake, så jeg var jo selvfølgelig nervevrak da jeg skulle få den..haha.
    Jeg fikk 5+ så det går nok bra med deg også!:-)

    SvarSlett